Advies en Actualiteit

Over het griepvaccin!

Jaarlijks keert het influenzavirus, dat de griep veroorzaakt, terug. Aangezien virussen niet door antibiotica te bestrijden zijn, laat je je best vaccineren. Doordat we deze winter te maken met het griepvirus en het coronavirus zijn er dit jaar aangepaste regels. 

Ben je ouder dan 50, werk je in de zorg of ben je een risicopatiënt (gedefinieerd door de overheid)? Laat je zeker op onze lijst zetten. Zodra er vaccins bij ons ter beschikking zijn, word je verwittigd en kan je deze in de apotheek komen halen. Voldoe je niet aan de voorwaarden? Indien er na 15/11 nog vaccins beschikbaar zijn, zijn ze voor iedereen toegankelijk. Klik hier voor meer informatie.

Coronapreventie

Wij vragen u om uw mondmasker steeds op te zetten en zo mogelijk voldoende afstand te houden. U kan ook uw handen ontsmetten. Er mogen maar 4 personen tegelijk binnen, gelieve daar rekening mee te houden. Heeft u klachten als: hoesten, kortademigheid, geur- of smaakverlies, koorts, spierpijn, vermoeidheid, keelpijn, niezen? Bel ons op voorhand om af te spreken hoe we u kunnen helpen. Bel zeker ook uw huisarts. 

Hoe gebruik ik mijn puf?